Καλημέρα σας,

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης ενδιαφέρεται να συμμετέχει και φέτος  στη δράση που διοργανώνει το Durham Centre, με θέμα «Ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων στολιδιών».

Η δράση αφορά στη συμμετοχή μαθητών δημοτικών σχολείων (μέγιστος αριθμός σχολείων 10). 

Κάθε σχολείο θα συμμετέχει με χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα κατασκευάσουν τα παιδιά  και με ένα πακέτο με πληροφορίες σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα έθιμα  της περιοχής τους, τα οποία θα στείλουν  στα σχολεία της ομάδας  τους.

Τα σχολεία που θα συμμετέχουν οργανώνονται σε ομάδες ανταλλαγής έως 30 ατόμων.

Επομένως, κάθε σχολείο θα στείλει και θα λάβει έως και 29 διακοσμήσεις από τα άλλα σχολεία της ομάδας τους.

Το σκεπτικό είναι να στολίσουν με αυτά το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου τους.

Βασιζόμενοι, για ακόμη μία φορά στη συνεργασία σας, σας στέλνουμε,  συνημμένα το έντυπο με γενικές πληροφορίες καθώς και φόρμα συμμετοχής για κάθε σχολείο και παρακαλούμε πολύ να τα προωθήσετε στα σχολεία Α/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειάς μας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία

Με εκτίμηση

Nicolas MORAITAKIS

 

#40ΕλλάδαΕΕ

Averof Georgiou Street 1, 71201 Heraklion, Greece

Tel. (+) 30 2810 336330

 

Ώρες λειτουργίας για το κοινό: Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-15.00

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: europedirect-crete.gr

 

-Για επείγοντα θέματα, εκτός των ωρών λειτουργίας του κέντρου παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κεντρική υπηρεσία Europe Direct ή επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ.

-Χρειάζεστε πληροφορίες για την Ε.Ε.; καλέστε δωρεάν στο 00800 67891011 από οπουδήποτε στην ΕΕ (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-19.30)

-Απευθυνθήκατε τελευταία σε κέντρο πληροφόρησης Europe Direct; Θέλουμε να μάθουμε τις εντυπώσεις σας!

-Για τα δικαιώματα σας σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και πρακτικές συμβουλές, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο “Η Ευρώπη Σου”.